جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آدرس شعب اخذ رای مشهد در نرم‌افزار «نشان» برای دسترسی آسان‌تر قرار می گیرد| ۱۲٠ هزار رای اولی واجدشرایط در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۲۱۸۸
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
آدرس شعب اخذ رای مشهد در نرم‌افزار «نشان» برای دسترسی آسان‌تر قرار می گیرد| ۱۲٠ هزار رای اولی واجدشرایط در مشهد
فرماندار مشهدمقدس گفت: در نرم‌افزار «نشان» در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، آدرس شعب اخذ رای برای دسترسی بهتر شهروندان طراحی شده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، داوری در «استودیو انتخابات» که در مکان استانداری خراسان‌رضوی برگزار شد، گفت: در نرم‌افزار «نشان» در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، آدرس شعب اخذ رای برای دسترسی بهتر شهروندان طراحی شده است.

وی درخصوص مشارکت حداکثری مردم گفت: ۲۰ خیابان انتظار در مشهد فعالیت می‌کنند و در کنار اعیاد شعبانیه به برگزاری انتخابات پرداخته و کافه گفت‌وگو خواهند داشت.

داوری با بیان اینکه برگزاری جلسات متعدد با رای اولی‌ها داشتیم و در حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۱۲۰هزار رای اولی داریم و همه دعوت به انتخابات شدند، افزود: شوق حضور پای صندوق رای بسیار است، بخشی از عوامل اجرایی از رای اولی‌ها هستند. حوزه نخبگانی و اساتید و دانشجویان علمی، ورزشی، هنری نمایندگان ویژه فرماندار هستند و تعداد زیادی از نخبگان در اجرای انتخابات همراه ما هستند.

فرماندار مشهدمقدس افزود: امسال سه روز قبل از انتخابات در هر ناحیه تعداد شعب اخذ رای و معرفی و آدرس شعب از طریق بنر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی گفت: در سامانه تلفنی ۳۰ خط پاسخگوی نظرات، مباحث و سوالات مردم خواهد بود و در روز اخذ رای کسانی‌که نیاز به شعب سیار داشته باشند با این سامانه تلفنی تماس خواهند گرفت. ظرفیت خوبی را ایجاد کردیم که یک روز قبل از شروع انتخابات همه عوامل اجرایی در شعب اخذ رای حضور دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->